Hvor ser jeg mit navn og kode til wifi?

Hvis du har problemer med at finde dit navn og kodeord til dit wifi, så hjælper vi dig gerne med det. Brug følgende guide – det er nemt og hurtigt!

Vælg din forbindelse

Fiber & Telefonstik

• Dit wifi-navn og -kode står bag på routeren.

• Dit wifi-navn står ud for SSID og din kode står ud for Wireless key.

• Grafik som viser wifi login på bagsiden af en Zyxel router.
  • Hvis du selv har ændret navnet eller koden, skal du logge på din router for at se det.

• Inde i routeren kan du også ændre navn og kode på wifi.

Læs mere om, hvordan du skifter navn og kode på wifi lige her!

• Grafik som illustrerer Wifi indstillinger på en Zyxel router.

Hvordan logger jeg ind i routeren?

• Åbn din browser.

• Søg på “192.168.1.1”.

• Log ind med “User Name” og “Login Password”, som står bag på din router.

• Grafik som viser login til GUI på bagsiden af en Zyxel router.

Har du glemt din wifi-kode?

Hvis du har glemt din wifi-kode eller ikke kan logge ind i routeren, skal du nulstille din router:

Hold reset-knappen nede bag på routeren i 20 sekunder, mens routeren er tændt.

Obs.: Når du nulstiller din router, bliver alle indstillinger på routeren nulstillet. Dit wifi-navn og -kode bliver nulstillet til det, som står bag på routeren.

Grafik som viser reset-knappen bagsiden af en Zyxel router.

Kabel-tv-stik

Du kan se dit wifi-navn og kode på mitwifi.dk.

Du skal bruge et kontonummer og en aktiveringskode for at logge på mitwifi.dk. Det finder du i Mit Hiper:

• Log på Mit Hiper.
  • Vælg fanen Profil.
  • Kontonummer og aktiveringskode står ved Login til mitwifi.dk.

Nu kan du logge på mitwifi.dk. Når du er logget på, kan du se dit wifi-navn og kode under “Dit Trådløse Netværk”. Tryk på øjet for at få vist din wifi-kode.

Oversigt over wifi-login på mitwifi.dk

Se hvordan du skifter navn og kode på wifi lige her!

Er du i tvivl om, hvilken forbindelse du har?

Du kan se din forbindelse under Mit Abonnement i Mit Hiper.

Grafik der viser hvor du kan finde dit produkt i “Profil”.

Se også

Har du brug for hjælp? Spørg vores chatbot Hibot. Har du brug for hjælp? Spørg vores chatbot Hibot.

Brug for hjælp?
Spørg HiBot
Spørg vores
chat-assistent,

eller chat med
en medarbejder